Sea Independent Monaco

Wij maken onderdeel uit van Sea Independent, een wereldwijd netwerk van ervaren en gecertificeerde jachtmakelaars.

Klik hier voor meer informatie.

ICE 62 | Felci Yacht design | Epoxy composiet | Nieuwbouw

€ 1.400.000 |

 Beschrijving

De ICE62 is een snelle cruiser gebouwd voor enthousiaste jachteigenaren, die een intense zeilervaring zoeken en een hoogwaardige constructie. De ICE62 is een zeer modern jacht met uitstekende zeilprestaties, comfort aan boord en zeewaardigheid. Ze is een Avant-Garde-project van Felci Yacht Design. De productielocatie van ICE yachts bevindt zich in het historische pand van Yacht 2000, die meer dan dertig jaar ervaring heeft met het produceren van meer dan 80 prestigieuze maxi-jachten. Vanuit hydrodynamisch oogpunt garanderen de waterlijnen van de romp, de "T" -bulbkiel en het diepe roer hoge prestaties, met indrukwekkende "snelheden" aan de wind en het surfpotentieel op voor de windse koersen. Om deze prestaties te garanderen, combineert de ICE62 hi-tech methoden die veel worden gebruikt tijdens het bouwproces, samen met een verbluffende kwaliteit van het vakmanschap. Ervaring die is opgedaan tijdens jarenlange werkzaamheden in de scheepvaartindustrie, met het bouwen van vele zeiljachten. De optielijst voor de ICE 62 is uitgebreid. Volledige koolstofromp en dek, hefkiel, koolstofmast, grotere motor, CAN-bus en domoticasysteem enz. De basisprijs is een zeer concurrerende 1.400.000 Euro en we kunnen u een gedetailleerde prijsofferte aanbieden, inclusief de opties die u heeft nodig.

 DETAILS VAN HET JACHT:

 Algemeen

Werf & Ontwerper
Model :  ICE 62
Bouwjaar :  Nieuwbouw
Lengte over dek :  62ft
Lengte over alles :  62ft
Breedte :  5,3m
Diepgang :  2,5m
Romp materiaal :  Composite
Opbouw materiaal :  Composiet
Spantvorm :  Rondspant
Kiel :  Bulb
Waterverplaatsing :  17 Ton
BTW status :  BTW niet betaald

 Locatie

 Video

  Aanvraag meer informatie

Door akkoort te gaan met ons privacybeleid gaat u ermee akkoord dat uw gegevens opgeslagen worden
Dit vaartuig wordt te goeder trouw aangeboden, maar wij kunnen de juistheid van deze informatie en de toestand van het vaartuig niet garanderen. Een koper dient daarom altijd een gecertificeerde scheepsexpert opdracht te geven om het vaartuig en specificaties te inspecteren. Wijzigingen en aanvullingen kunnen te allen tijden met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.
Om uw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in.
Meer informatie Ok