06 - 150 53 445      Login     nl    

cumlaudesailing.com | CWO Zeezeilschool & RYA Training Centre | Jachtbemiddeling & Verhuur | Sinds 2001

Zeilles

Onze formule is ideaal als u het liefst zelf het roer in handen houdt en uw koers uitzet, maar toch een (co-) schipper / zeilinstructeur aan boord wil meenemen die ervoor kan zorgen dat u onbezorgd van uw zeilvakantie kunt genieten, zelfs als het weer omslaat of we de hele nacht door moeten zeilen. Als erkende CWO zeezeilschool kunnen wij u en uw bemanning nog beter leren zeilen, de fijne kneepjes van het navigeren bijbrengen en u de mooiste baaitjes en haventjes laten zien. Als u geen schip heeft, kunt u via ons een zeiljacht huren om samen met familie, vrienden of collega's de zeilvakantie van uw dromen te beleven. Als u het onderstaande formulier invult, doen wij u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor een avontuurlijke en leerzame zeilvakantie, die u nooit meer zal vergeten.

Zeilinstructeur

Uw CWO erkende zeezeilinstructeur is tevens RYA Yachtmaster® Offshore, Commercial Endorsement met STCW95 en bovendien een door het Watersportverbond erkende docent Theoretische Kustnavigatie. Inmiddels heeft hij meer dan een decennium ervaring met het geven van CWO zeezeilles op beginners- tot instructeursniveau op IJsselmeer, Waddenzee, Noordzee en Middellandse Zee. Ook trainde hij als zeezeilinstructeur succesvol diverse wedstrijdzeilteams.

zeilinstructeur Elmar Teeuwen

CWO erkende zeezeilschool

CWO Opleider Zeezeilen / CWO Zeezeilschool

RYA Yachtmaster® Offshore, Commercial Endorsement met STCW95

RYA Yachtmaster® Offshore, Commercial Endorsement met STCW95 

watersportverbond erkende docent tkn

Watersportverbond erkende docent Theoretische Kustnavigatie

Gecertificeerde EMCI Jachtmakelaar & Taxateur

Kosten

Als u via ons een zeiljacht met schipper / instructeur huurt dan bieden wij laagste prijs garantie. De kosten van zeilles op eigen schip bedragen Euro 245 per dag, plus een vergoeding voor reistijd en kosten van en naar uw schip, e.d. Lees a.u.b. altijd onze voorwaarden.

Vraag een offerte aan

Om uw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in.