Zeezeilles

Zeilles op eigen schip betekent dat u een zeezeilinstructeur meeneemt aan boord van uw eigen schip of een door u (via ons) gehuurd zeiljacht. U kunt via ons een zeiljacht huren en daarbij dus een instructeur van de zeezeilschool meenemen. U kunt op die manier nieuwe vaargebieden verkennen, leren zeilen en onbezorgd van uw zeilvakantie genieten. Vaak gaat het bij dit soort zeilcursussen om: wedstrijdtraining, motor manoeuvreren in de haven, oversteek begeleiding, spinaker training, sluisvaren, nachtzeilen, wadzeilen, e.d.

Zeilinstructeur

Uw CWO erkende zeezeilinstructeur is tevens RYA Yachtmaster® Offshore, Commercial Endorsement met STCW95 en bovendien een door het Watersportverbond erkende docent Theoretische Kustnavigatie. Inmiddels heeft hij meer dan een decennium ervaring met het geven van CWO zeezeilles op beginners- tot instructeursniveau op IJsselmeer, Waddenzee, Noordzee en Middellandse Zee. Ook trainde hij als zeezeilinstructeur succesvol diverse wedstrijdzeilteams.

CWO erkende zeezeilschool

CWO Opleider Zeezeilen

RYA Yachtmaster® Offshore, Commercial Endorsement met STCW95

RYA Yachtmaster® Offshore, Commercial Endorsement met STCW95 

watersportverbond erkende docent tkn

Watersportverbond erkende docent Theoretische Kustnavigatie

Gecertificeerde EMCI Jachtmakelaar & Taxateur

Kosten

De kosten van zeilles op eigen schip bedragen Euro 245 per dag, plus een vergoeding voor reis- en verblijfskosten, de reistijd van en naar uw schip, evt. extra bemanning, e.d. Lees a.u.b. altijd onze voorwaarden.

Fotoalbum

Cornwall - Ierland 2018

Bretagne - Kanaaleilanden - Normandië 2018

Scillies 2018

Sardinie 2017

Kanaal Eilanden 2017

Bretagne 2017

Cowes 2016

Noordzee 2016

Medemblik 2015

Corsica 2007

Channel Islands 2007

Pinmill 2006

Channel Islands 2006

Ijmuiden 2005

Oostende 2005

Zeeland 2003

Vraag een offerte aan

Om uw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in.
Meer informatie Ok