06 - 150 53 445      Login     nl    

cumlaudesailing.com | CWO Zeezeilschool & RYA Training Centre | Jachtbemiddeling & Verhuur | Sinds 2001

Yacht Delivery

Yacht delivery houdt in dat een gecertificeerde schipper uw jacht op professionele manier naar elke bestemming ter wereld kan varen. Als u bijvoorbeeld wilt deelnemen aan een regatta in het buitenland of als u een ander vaargebied wilt ontdekken in uw vakantie, maar u heeft geen tijd om de boot ernaartoe te varen, dan is onze manier van boottransport echt iets voor u. Groot netwerk van zeezeilers waaruit snel een yacht delivery team kan worden samengesteld.

Schipper

Uw CWO erkende zeezeilinstructeur is tevens RYA Yachtmaster® Offshore, Commercial Endorsement met STCW95 en bovendien een door het Watersportverbond erkende docent Theoretische Kustnavigatie. Inmiddels heeft hij meer dan een decennium ervaring met het geven van CWO zeezeilles op beginners- tot instructeursniveau op IJsselmeer, Waddenzee, Noordzee en Middellandse Zee. Ook trainde hij als zeezeilinstructeur succesvol diverse wedstrijdzeilteams.

zeilinstructeur Elmar Teeuwen

CWO erkende zeezeilschool

CWO Opleider Zeezeilen

RYA Yachtmaster® Offshore, Commercial Endorsement met STCW95

RYA Yachtmaster® Offshore, Commercial Endorsement met STCW95 

watersportverbond erkende docent tkn

Watersportverbond erkende docent Theoretische Kustnavigatie

Gecertificeerde EMCI Jachtmakelaar & Taxateur

Kosten

De kosten van yacht delivery bedragen Euro 245 per dag, plus een vergoeding voor reis- en verblijfskosten, de reistijd van en naar uw schip, evt. extra bemanning, e.d. Lees a.u.b. altijd onze voorwaarden voor deliveries.

Vraag een offerte aan

Om uw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in.