06 - 150 53 445      Login     nl    

cumlaudesailing.com | RYA Training Centre | Yacht Sales & Charter

Les 10 Proefexamens | Online cursus Vaarbewijs 1

Proefexamen KVB1

Een proefexamen Klein vaarbewijs 1 met antwoorden vindt u via de volgende link:
https://www.vamex.nl/voorbereiding/vamex-voorbeeldexamens

Let op: Pas als u minimaal 3 volledige proefexamens Vaarbewijs op rij, met een voldoende heeft afgesloten, binnen de tijd die ervoor staat, dan pas bent u echt klaar om aan het examen Vaarbewijs deel te nemen. Maak die proefexamens alsof het een echt examen is: neem dus geen pauze, geen rekenmachine, boek of aantekeningen erbij, e.d.

 Examentips KVB1

  • Lees altijd alle antwoorden. Soms is antwoord a al goed, maar is c beter.
  • Om op het examen voldoende punten te halen binnen de gestelde tijd moet u systematisch te werk gaan. Te vaak wordt de aanvullende informatie en zelfs de vragen niet goed gelezen, verdwalen examenkandidaten in niet relevante informatie, wordt tijd verspild aan berekeningen of kaartconstructies waarvan de uitkomst niet eens gevraagd wordt, enzovoort.
  • Begin nooit direct met in detail te rekenen, tekenen, e.d. zonder dat u weet waar u precies naar toe werkt. Maak het vraagstuk dus visueel door een schets te maken. Bij een berekening van de diepte of hoogte tekent u alle waterstanden en bepaal het lijnstuk dat gevraagd wordt.

Hierbij wil ik alle deelnemers aan deze online cursus KVB1 bedanken voor hun inzet en natuurlijk veel succes wensen met het examen Klein Vaarbewijs 1. Ik zou het leuk vinden als u uw score aan me doorgeeft. Bovendien hoop ik dat u ook zal deelnemen aan de andere Online Watersportcursussen. Vergeet u niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief en onze website te delen op alle social media. Bovendien stellen wij uw feedback zeer op prijs.

Om uw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in.