cumlaudesailing.com | RYA Training Centre | Yacht Brokerage

Sea Independent

In samenwerking met Sea Independent, een wereldwijd netwerk van jachtmakelaars. Lees meer...

Felci 61 - “Hägar II“

  • Afmetingen: 18.55m x 5m x 3.45m
  • Ontwerper: Felci Design Studio
  • Werf: CN Yacht 2000 - Italy (nu Ice Yacht)
  • Rompmateriaal: Epoxy composiet
  • Bouwjaar: 2007
  • Waterverplaatsing: 17800
  • Motor: Volvo Penta D3 110 hp
  • Locatie: Ravenna, Italië.
  • Prijs: € 650.000
  • BTWstatus: Betaald
Lees meer...

Nautor Swan 56 - “Latona“

Dit is de enige Swan 56 Custom ooit gebouwd. De eigenaar wilde de snelste, sterkste Nautor Swan 56 in de wereld om mee te racen en cruisen. Het jacht werd geleverd tegen bijna dubbel de prijs van een standaard 56, maar overtrof alle verwachtingen.

Haar romp, dek, interne structuur is ontworpen door SP Systems met als doel de sterkste en lichtste te zijn, met composieten en carbon waar nodig voor meer sterkte. Het interieur is volledig op maat gemaakt om gewicht te besparen. Haar grotere zeilplan samen met belangrijke upgrades in 2010, nieuw T-kiel, nieuw ontworpen carbon roer, nieuwe lichtere en sterkere carbon spar om de stabiliteit te verhogen en dit resulteerde in prestaties en rating. Elke zeiler zou ervan dromen om dit schip te bezitten.

Lees meer...

Jongert 2200s - "Inspiration"

"Inspiration" was de eerste Jongert 2200s en was dus één van de eerste cruiser-racers, waarmee men zowel competitief regatta's kon varen als een wereldreis kon maken. Vele features, zoals de garage, waren in die tijd inspirerend voor andere jachtontwerpers wereldwijd.

Een exceptioneel zeiljacht zowel qua concept, design als constructie. "Inspiration" voldoet als cruiser-racer nog steeds aan de hoogste eisen, dankzij haar moderne lijnen, efficiënte tuigage, het comfort onderdeks en natuurlijk de interieurbetimmering waar de Jongert werf altijd om geroemd is.

Lees meer...

Alexander Stephen & Son - “Eileen II“

"Eileen II" vertegenwoordigt enkele van de mooiste zeilboten in de wereld. Ze is ontworpen en gebouwd door Alfred Mylne en gebouwd op de beroemde werf Alexander Stephen & Son in Glasgow. Ze maakte haar eerste reis al na de tewaterlating in 1934. Met klassieke lijnen die ons herinneren aan vervlogen tijden, is er geen twijfel dat "Eileen II" uniek is.

"Eileen II" combineert alle functies die samen een fantastisch klassiek houten zeiljacht vormen. Naast dat ze de mooiste dame op het water is, biedt ze als charterboot veel ruimte, comfort, snelheid en winkansen. De huidige eigenaren hebben niets bespaard in termen van onderhoud en om haar in zo'n staat van verdienste te houden. Al het werk wordt gedaan met professionele precisie en nauwkeurigheid tot in de historische details.

Lees meer...

Zaca 73 - “Oleana“

Dit prachtige Van Meer-ontwerp combineert klassieke functies met moderne technologie en vakmanschap. Een aluminium zeiljacht, Bermuda-schoener getuigd. Hoewel ze extreem stabiel is, maakt haar lichtgewicht ontwerp ze een plezier om te zeilen.

Het interieur heeft het beste timmerwerk, gekoppeld aan een indeling die veel gebruik maakt van ruimte en licht waarbij de privacy wordt bewaard. Oleana heeft een kielmidzwaard (1,93 - 3,89 m) waarmee u kunt varen in ondiepe wateren en ze kan droogvallen.

Lees meer...
Om uw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in.
Meer informatie Ok